full stack app & API development

One pager Barts-IT

wat maken wij?

API’s & koppelvlakken

Informatie delen doe je met API’s en koppelvlakken. Zo kom je verder met elkaar. Wij ontwerpen, reviewen, implementeren en bouwen API’s.

Webshops

Online en offline verkopen hoort bij elkaar. Het begint niet bij een webshop, maar bij de organisatie erachter. Kun jij op de afgesproken tijd leveren wat je online aanbiedt? Wij bouwen de shop met dit proces in gedachten. Daar wordt je klant blij van.

Applicaties

Rapid application development is hot. Wij configureren standaardoplossingen naar jouw situatie, zodat je applicatie je organisatie beter maakt. Out-of-the-box is leuk, maar leuker als het aansluit op jouw wensen.

Websites

Online aanwezigheid loopt via verschillende kanalen. We denken mee in deze strategie, bekijken wat nodig is en bouwen een simpele of uitgebreide website met bijvoorbeeld integraties met sociale media, CMS, ERP of mailbox.

uit onze eigen shop

Atelier ‘Bazelman’ is meer dan het ontwikkelen van websites, webshops, applicaties en API’s. Naast dat wij houden van state-of-the-art technologie houden wij van het karakter van een huis. Van historische eye-catchers die je huis of kantoor uniek maken. Daarvoor hebben wij een webshop en zo houden we ook de ontwikkelingen op technologisch en e-commerce gebied bij. Vanuit de praktijk.

geïnteresseerd? bel 06-19506678