eye-catchers uit historisch interieur-design

toegevoegd aan de collectie

Eye-catchers die we net hebben toegevoegd aan onze collectie kun je reserveren. Laat je contactgegevens achter en geef daarbij aan welke eye-catcher je interesse heeft. We nemen contact met je op voor verdere afspraken.

waar helpen we je verder mee?

Meubels & accessoires

Onze collectie eye-catchers is klein en bestaat uit een aantal interessante objecten. Afkomstig uit architectuur, design en met historische waarde. Bijzondere stukken in ieder geval.

Bazel-lease

Zet één van onze eye-catchers tijdelijk in je showroom of op kantoor. Neem hiervoor direct contact met ons op of stuur een offerte-aanvraag uit de winkel.

Restauratie en advies

We maken met jou een verstandige keuze wat te doen. Onderhoud en restauratie kunnen kostbaar worden en daarvoor zijn specialisten nodig. We wegen de emotionele en de financiële waarde zorgvuldig tegen elkaar af en helpen je met het maken van de juiste keuze over jouw historische eye-catcher.

Inkoop

Uitbreiding van onze collectie is altijd welkom. We zoeken naar unieke en eigenzinnige items die wij van een nieuwe plek kunnen voorzien.

Digitale transformatie

De zoektocht naar authentiek, architecturaal antiek vindt tegenwoordig vooral online plaats. Met de beperkte tijd die door de zoekers genomen wordt, moeten de antieke stukken snel online vindbaar zijn. Wij krijgen dat voor elkaar met onze webshops en integraties naar social media en diverse marktplaatsen.

eye-catchers voor in en rond huis of kantoor vind je in de